Τρόποι Αποστολής

Θέλετε να παραγγείλετε;

Υπέροχα! Χαιρόμαστε που βρήκατε αυτό που ψάχνατε στο maisonmaison.gr!

Τι πρέπει να ξέρετε

Αν κάνετε μία ηλεκτρονική παραγγελία έως τις 18:00, εμείς θα ξεκινήσουμε την επεξεργασία της την ακριβώς επόμενη εργάσιμη μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή).

Θέλοντας να σας διευκολύνουμε, σας προσφέρουμε τρεις εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής των προϊόντων που παραγγέλνετε.

 • Για εκείνους που θέλουν να τα κάνουν όλα ηλεκτρονικά:
  Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα (η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του
  e-commerce της Alpha Bank)
 • Για εκείνους που προτιμούν να πληρώνουν με την παράδοση:
  Αντικαταβολή, για την οποία υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€
 • Για εκείνους που τα πάνε καλά με τις τράπεζες:
  Τραπεζική κατάθεση 

Έχετε πακέτο!

Στέλνουμε μία παραγγελία μόνο όταν είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν. Διαφορετικά πρώτα συγκεντρώνουμε όλους τους κωδικούς που έχετε επιλέξει κι έπειτα προγραμματίζουμε την αποστολή, ώστε η παραγγελία που θα λάβετε να είναι πλήρης.

Ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, διότι η πλειοψηφία των προϊόντων του maisonmaison.gr μπορούν να είναι στα χέρια σας την επόμενη μέρα της επεξεργασίας της ή το αργότερο σε 4 μέρες, ανάλογα με το είδος και τη διαθεσιμότητά τους. Η υπηρεσία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε φροντίζει για αυτό!

Για τις λίγες περιοχές όπου η συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία κούριερ δεν διαθέτει υποκατάστημα, ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι αυτός που προβλέπεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών τής εκάστοτε περιοχής.

Αν τα προϊόντα που παραγγείλατε κοστίζουν συνολικά έως 29€, τότε η αποστολή τους στη διεύθυνση που θα μας δηλώσετε ανέρχεται στα 3€, ανεξαρτήτως του βάρους τους (βασικό κόστος αποστολής).

Αν η παραγγελία σας κοστίζει 29€ και πάνω, τότε δικαιούστε ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το νόμιμο ΦΠΑ για όλη την Ελλάδα.

Πρωί ή απόγευμα, παρακαλώ;

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας σε ώρα εκτός του προαναφερθέντος ωραρίου, πηγαίνοντας οι ίδιοι από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής και δίνοντας τον μοναδικό κωδικό αποστολής που στέλνεται μέσω sms και e-mail για κάθε παραγγελία.


Ελάτε να γνωριστούμε!

Αν έχετε διάθεση και χρόνο, μπορείτε να έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το φυσικό μας κατάστημα (χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση), όπου θα βρείτε και πολλά ακόμα προϊόντα, εκτός από όσα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 3219517 - 211 0136654. Σε αυτήν την περίπτωση, το καλύτερο είναι να κάνετε και την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Μόλις όλα τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι έτοιμα και συγκεντρωμένα στο κατάστημά μας (όπου παραμένουν για 10 μέρες), θα σας σταλεί sms και e-mail κι εσείς θα μπορείτε να τα παραλάβετε από εκεί κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το www.maisonmaison.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα του σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

*Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, εκπρόσωπος του maisonmaison.gr επικοινωνεί μαζί σας για την άμεση και καλύτερη δυνατή επίλυσή του.

Αντίστοιχα, σε περίπτωση που χρειάζεστε αποστολή γρηγορότερη από την προβλεπόμενη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτησή σας.