ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ KIDS

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΥΠΝΟΥ KIDS

Η χρήση του κατάλληλου μαξιλαριού παίζει σημαντικό ρόλο στον ύπνο. Πολλές έρευνες που αφορούν τον πόνο στον αυχένα, έχουν δείξει ότι η επιλογή του κατάλληλου μαξιλαριού είναι πιο σημαντική και από την επιλογή στρώματος διότι μπορούν να οδηγήσουν σε αυχενικούς πόνους λόγω της πίεσης που ασκείται κατά τη διάρκεια του ύπνου στη σπονδυλική στήλη.Το βασικότερο κριτήριο για την επιλογή του ιδανικού για σας μαξιλαριού, είναι

Αν κοιμάστε ανάσκελα, χρειάζεστε ένα μαλακό ή μέτριο μαξιλάρι που θα υποστηρίζει το κεφάλι σας, χωρίς να αναγκάζεστε να γείρετε τη σπονδυλική σας στήλη. Ένα μαξιλάρι με γέμιση χαμηλής πυκνότητας μπορεί να σας παρέχει αυτή την υποστήριξη. 

Αν κοιμάστε μπρούμυτα, θα χρειαστείτε ένα μαλακό μαξιλάρι με την ελάχιστη υποστήριξη (χαμηλό), ώστε να μπορείτε να γυρνάτε το κεφάλι σας καθώς κοιμάστε χωρίς να ασκείτε μεγάλη πίεση στο λαιμό σας.

Αν κοιμάστε στο πλάι, θα χρειαστείτε ένα πιο σκληρό μαξιλάρι, με μεγαλύτερο όγκο (ψηλό) ώστε να υποστηρίζει καλύτερα το κεφάλι σας και να κρατά ευθυγραμμισμένη τη σπονδυλική σας στήλη, προσφέροντάς σας ένα πιο άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Τι γίνεται όμως όταν κοιμάστε πότε στο πλάι και πότε με την πλάτη ή με την κοιλιά; Μία λύση είναι να χρησιμοποιήσετε δύο μαλακά ή μέτρια μαξιλάρια. Όταν κοιμάστε στο πλάι να έχετε και τα δύο και όταν κοιμάστε ανάσκελα ή μπρούμυτα να κρατάτε μόνο το ένα. Συνδυάστε τα με ενα πάπλωμα και απολαύστε εναν ξεκούραστο ύπνο!

Φίλτρα:
Προϊόντα ανα σελίδα:
-10% ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ LATEX NEF-NEF

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΥΠΝΟΥ LATEX NEF-NEF

Κωδικός: NEFNEFHOMEWARE-52054...

29,00€ 26,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,10€