ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

 

 

To MAISONMAISON PAPANIKOLAOU Linen Stores είναι ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα, με λευκά είδη για το σπίτι και… όχι μόνο!
Παράλληλα προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα, σε αξεσουάρ, διακοσμητικά, κ.α., από αυθεντικές επώνυμες μάρκες. Aπεριόριστη ποικιλία νέων προϊόντων, σε όλες τις ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς ενώ, για τους πιο “απαιτητικούς” πελάτες, υπάρχει αποκλειστική υπηρεσία για να διαλέξτε τα χρώματα, την ποιότητα, τη ραφή και τη διάσταση, και να απόκτησε τα δικά σας μοναδικά σεντόνια!

Πίσω από το όνομα MAISONMAISON PAPANIKOLAOU Linen Stores, κρύβεται η πολυετής εμπειρία 55 ετών, στο εμπόριο των λευκών ειδών στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου υπήρξε και υπάρχει ο παλμός του εμπορίου, μέσα από την ανθρώπινη σχέση, το μεράκι και την αγάπη μας για τα Λευκά Είδη, σήμερα, μετουσιώνουμε όλη αυτή τη διάσταση στο ηλεκτρονικό κατάστημα MAISONMAISON PAPANIKOLAOU Linen Stores! 

Σπιτι ειναι οι καλυτερες στιγμες μας…

 

  

 

Στο  καταστημα μας, πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Άμεσα διαθέσιμοι, να ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας για τα προϊόντα μας και να απαντάμε στα ερωτήματα τους. Με όχημα την ευκολία του διαδικτύου και οδηγό το μεράκι μας για τα Λευκά είδη, μετατρέπουμε την πλοήγηση στο κατάστημα μας σε διασκεδαστική εμπειρία στην οποία δεν λείπει η προσωπική επαφή που αποζητά κάποιος σε ένα κατάστημα.

Το MAISONMAISON PAPANIKOLAOU Linen Stores θα γίνει ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ μεταξύ της μόδας στα Λευκά Είδη και στο Σπίτι σας!

 

 

MAISONMAISON PAPANIKOLAOU Linen Stores passion for home fashion!
Σας περιμένουμε.